Welkom bij de Straffe Stadsdenkers

We brengen graag een hoop straffe stadsdenkers samen. Steeds meer mensen zijn enthousiast over het project WOW en willen graag op de hoogte blijven. 

 

Omdat het via Facebook niet altijd eenvoudig is om jou te bereiken, leek dit een WhatsApp-community een ideaal medium. Niet om je eindeloos te storen met lange discussies, wel om je een paar keer per week een korte update te geven, ideeën af te toetsen en je uit te nodigen voor acties of activiteiten!

 

Deze pagina’s verzamelen een aantal zaken die direct gelinkt zijn aan die WhatsApp-community. Er worden namelijk leuke inzichten, interessante documenten en leerrijke links gedeeld die niet altijd makkelijk terug te vinden zijn.

Al die info wordt hier netjes overzichtelijk samengebracht.

 

Ken je nog stadsdenkers? Optimistische mensen met een ❤ voor Sint-Truiden. 

Voeg ze gerust toe, iedereen is welkom!

 

Stuur ze gewoon het bericht onderaan deze pagina.

 

De denkgroepen!

Verkeersdenkers

Het bericht om door te sturen!

Hallo! We brengen vanaf heden in een WhatsApp-community graag een hoop straffe stadsdenkers samen. Steeds meer mensen zijn enthousiast over het project WOW en willen graag op de hoogte blijven. Omdat het via Facebook niet altijd eenvoudig is om mensen te bereiken, leek dit ons een ideaal medium. Niet om je eindeloos te storen met lange discussies, wel om je een paar keer per week een korte update te geven, ideeën af te toetsen en je uit te nodigen voor acties of activiteiten!

Je komt eerst in de “Aankondigingen”. Daar ben je anoniem voor andere leden zolang je niet reageert. Stap je in een van de subgroepen, dan is dat zoals een normale WhatsApp-groep en ben je zichtbaar voor anderen.

Heb je zelf vragen of suggesties, stuur dan even een privéberichtje naar een van de trekkers, die zijn zichtbaar voor iedereen.
Binnenkort volgen er nog meer discussiegroepen.

Ken je nog stadsdenkers? Optmistische mensen met een ❤ voor Sint-Truiden.
Voeg ze gerust toe, iedereen is welkom!

https://chat.whatsapp.com/BAW2BEQZvTH623j5cuaqRy